Hockeytoernooi

Op zondag 29 september vindt op het Bisonveld aansluitend aan de kerkdienst het al eerder aangekondigde sponsor hockeytoernooi plaats. Wij hebben besloten, vanwege het overlijden van Menno van de Gronden afgelopen juni, om het doel van de sponsoractie te wijzigen. Menno was een groot liefhebber van sport, waaronder ook hockey. Helaas kon hij de laatste jaren steeds minder sporten vanwege zijn hartproblemen. Nu hij is overleden willen wij de opbrengst van de sponsoractie doneren aan de Hartstichting ter ere van Menno. Helga en de kinderen hebben aangegeven dit gebaar te waarderen.
Iedereen, jong en oud, wel of geen ervaring, is welkom om mee te doen. Meld je aan met bijvoorbeeld je groeigroep, gebedsgroep of als kerkenraad. We maken teams van 5 of 6 personen. Hockeysticks zijn aanwezig voor de mensen die er zelf geen hebben. Aanmelden kan door te mailen naar marjonvdkuil@gmail.com (graag voor 15 september). Als je niet wilt meedoen is het uiteraard mooi als je komt om de hockeyers aan te moedigen en te sponsoren! Groetjes Roos Kuper, Noor Smit en Marjon Verboom.

Share this post