Zondag 15 september

Op zondag 15 september gaat Nynke Dijkstra, terug van nooit weggeweest, ons verrassen met een inspirerende viering waarin Marten Knevel wordt uitgezonden als interim-predikant.

Ds. Marten Knevel heeft op 30 juni afscheid genomen als predikant van de Oosterkerk. Vanaf 1 september komt hij voor 50% in dienst van de protestantse kerk in Nederland als interim-predikant. Volgens de kerkorde wordt hij predikant met een bijzondere opdracht. Deze predikanten worden altijd vanuit een ’thuisgemeente’ uitgezonden. Marten heeft aangegeven graag vanuit de Oosterkerk uitgezonden te willen worden. Daarom zal hij in de kerkdienst van 15 september in de Oosterkerk bevestigd worden door de voorganger in dienst, drs. Nynke Dijkstra.

Voor de kinderen uit groep 1 t/m 4 is er een kinderdienst onder leiding van Myrthe. De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 mogen mee met Idsard.

En vandaag is er ook een speciale tienerdienst onder leiding van Manon. De keer gaan we elkaar (nog) beter leren kennen door het spelen van een spel.

We hopen in deze feestelijke dienst veel mensen te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.

 

Voorganger: drs. Nynke Dijkstra
Ouderling van Dienst: Johan Beimers
Coördinator: Lieke Feddema

Zondagsgroet

Share this post