Oosterkerk hockeytoernooi

Nog een paar dagen te gaan, en dan is het Oosterkerk hockeytoernooi! Inmiddels hebben zich vier mooie teams aangemeld: De toppers van Oost, Team Menno, Doelpuntenregen en JOOOOOOOst. Deze stoere teams zijn in de weken voorafgaand aan het toernooi bezig geweest met het werven van sponsoren. De opbrengst van de sponsoractie gaat naar de Hartstichting. Als u graag een team wilt sponsoren maar niemand persoonlijk kent, stuur dan even een mail naar de organisatie. Daarnaast bent u ook van harte welkom om deze helden te komen aanmoedigen! Ter plekke is ook een donatiebox aanwezig.

Praktische informatie:
Datum: zondag 29 sept 2019
Tijd: 11:45-13:15
Plaats: Bisonveld (naast rotonde bij de Oosterkerk)
Meeneemtip: cheerleaderballen, een vlag en/of een lunch voor jezelf!

Namens de organisatie, Noor Smit, Roos Kuper en Marjon Verboom (marjonvdkuil@gmail.com)

Share this post