Opbrengst hockeytoernooi Hartstichting

Op zondag 29 september vond het Oosterkerk sponsor hockeytoernooi plaats in de gymzaal van het Bisonveld.

Vier stoere teams namen het tegen elkaar op: De Toppers van Oost, Team Menno, JOOOOOOOst en Doelpuntenregen. Voor de deelnemers die nog nooit hadden gehockeyd was het een uitdaging, maar ook voor de echte hockeyers was het wennen om met een soort stuiterbal en weinig spelregels te spelen. Er was een groot publiek van jong en oud om hen aan te moedigen. Aan het eind hadden we een dubbele winnaar: Team Menno had niet alleen de meeste doelpunten, maar ook de meeste sponsoren voor de Hartstichting! Extra mooi dat dit team heeft gewonnen, aangezien dit hockeytoernooi ter ere van ons gemeentelid Menno van der Gronden werd gehouden. Afgelopen juni is Menno door hartproblemen overleden. Zijn vrouw Helga bedankte aan het eind de organisatie en de deelnemers voor het toernooi. Zij en haar kinderen hebben dit gebaar gewaardeerd.

Er is uiteindelijk een prachtig bedrag opgehaald voor de Hartstichting: 1472 euro.

Hartelijk bedankt iedereen, wij zijn blij dat het toernooi zo’n succes was.

Namens de organisatie: Noor Smit, Roos Kuper en Marjon Verboom.

Share this post