Oud en Nieuw

Op oudjaarsavond is er om 19.30 uur Oudejaarsviering onder leiding van ds. P. van Reenen.

Daarna is de East Coast open om zo de laatste uren van 2019 en het eerste van 2020 samen te beleven. Je kunt klaverjassen met Annet, een oliebol van Yneke naar binnen werken, terugkijken op 2019 met Jan, padvinderen met Annemarie, sjoelen met Tetske, gewoon glühwein drinken met Greetje, een boom over Bruce Springsteen opzetten met Bart, filosoferen over een nieuwe predikant met Jeanette, naar de Top 2000 luisteren met zijn allen en nog veel meer. Iedereen is welkom! Later aanschuiven is geen probleem.
Wel graag even aanmelden bij Annet (’s avonds telefonisch bereikbaar 030 6952559 of per e-mail bartenannet@planet.nl), waarin je ook kunt aangeven
1. wat je mee wilt nemen aan eten en drinken en spelletjes
2. of je vervoer nodig hebt
3. en of je eventueel voor vervoer kan zorgen.

Wij hebben er opnieuw heel veel zin in!
Martin Rus en Annet Roodenburg

Share this post