Zondag 19 januari

Op zondag 19 januari start de week van het Gebed voor de eenheid en daarom is er een oecumenische viering die dit jaar in de Oosterkerk plaatsvindt. Uit verschillende kerken komen we dan samen, Protestantse Gemeente, R.K parochie, Evangelische Broedergemeente, Gemeente van Apostolische Christenen. Een feest van herkenning en erkenning: Hoe verschillend we zijn, die Ene Heer staat ons voor ogen, we voegen ons in de wereldwijde kerk.

Gastheer in de viering is Martin Rus. Ds. Roel Bosch, Peter Sodaar en Wiel Hoekstra werken mee aan de viering. Organist is Willem H. Boog, een zanggroep onder leiding van Daniël Claas, met leden uit verschillende kerken, doet mee met zang en piano.
Na afloop van de viering is er ontmoeting, met koffie, thee. Natuurlijk is er kinderdienst en oppasdienst.

 

Orde van dienst

Share this post