Oosterkerk website wie doet wat?

Voor de meeste leden is het al duidelijk, maar voor sommige nog niet… Wie doet nu wat bij het onderhoud van de Oosterkerk website.

Marja Hogenkamp is verantwoordelijk voor alle nieuwe berichten op de website en maakt daar minimaal één keer per week een nieuwsbrief van waarop geabonneerd kan worden (zie onder aan de website).
Haar mailadres is m.y.hogenkamp@gmail.com

Rob Proost is verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de website. Wil je bijv. iets nieuws zoals een homepage-tegel of een pagina loopt dat altijd eerst via Marja, maar heb je een vraag over bijv. de mailadressen of functionaliteit van de website kun je bij hem terecht.
Zijn mailadres is info@dtproost.nl

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die Marja tijdens haar vakanties kan vervangen. De website is vrij eenvoudig te bedienen. Ben je geïnteresseerd, laat dan een bericht achter in haar mail m.y.hogenkamp@gmail.com

Share this post