Vanaf 29 maart online kerkdiensten

Beste gemeenteleden,

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus heeft het moderamen besloten vanaf volgende week zondag 29 maart de ochtenddiensten in aangepaste vorm weer doorgang te laten vinden.
Vanaf deze datum willen wij overgaan tot het live uitzenden (via streaming of kerkomroep) van onze diensten vanuit de Oosterkerk om 10.00 uur. Het zullen in ieder geval diensten zonder de aanwezigheid van gemeenteleden zijn.

Wij zijn in overleg met de diverse betrokkenen en taakgroepen hoe wij dit het beste vorm kunnen gaan geven.

Het zullen korte(re) diensten zijn en de liturgie zal in zijn geheel op de website te vinden zijn. De zondagsgroet zal ook weer gemaakt worden berichten hiervoor kunt u sturen aan zondagsgroet@oosterkerkzeist.nl. Gemeenteleden zullen hierin genoemd worden zonder vermelding van hun adres. Mocht u deze gemeenteleden, als blijk van meeleven, een kaartje willen sturen dan kunt u hun adres opvragen bij de scriba (gegevens hieronder).

Wij wensen u alle goeds en Gods nabijheid in deze voor ons allen vreemde tijden. Laten we vooral bidden om zijn nabijheid en omzien naar elkaar.

Mocht u voor die tijd nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de scriba Yneke Kooij-Hogenkamp via 06-33704047 of beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl


Vanaf zondag 29 maart 10.00 uur worden er korte diensten met beeld rechtstreeks gestreamd via de Facebook pagina van de Oosterkerk. Deze diensten zullen daarna ook op dezelfde Facebookpagina worden gepubliceerd.

Like dus de officiële Facebookpagina van de Oosterkerk om deze Live streaming te kunnen volgen.

Ontvang automatisch een melding waneer De Oosterkerk Live gaat streamen.

Het belangrijkste is dat u de Facebookpagina van De Oosterkerk heeft geliked.

1 ] klik bij het eerste filmpje van Martin Rus op de drie puntjes rechts boven in de hoek.
2 ] klik op ‘Meldingen over livevideo’s inschakelen’ om deze aan te zetten.

Zodra de livestream wordt gestart zult u een melding op uw mobiel of tablet onvangen. Deze hoeft u alleen maar aan te klikken om de livestream te openen.

Share this post