Movement on the Ground

Tijdens koningsnacht sliepen een paar OOSTERKERKERS in tenten op balkon en in de tuin. WAAROM? Als sponsoractie voor Movement on the Ground. Met de opbrengst plaatsen zij goed ingerichte tenten in kamp Moria op Lesbos én herstellen kapotte tenten in een kamp op Samos. Gezamenlijk hebben wij voor dit doel 5.900 euro opgehaald! Veel van jullie hebben als sponsor bijgedragen. DANK daarvoor. Mocht je die kans gemist hebben en baal je ervan? Sponsoren van deze organisatie wordt nog steeds van harte door ons aanbevolen. Dat kan via: https://movementontheground.com/

SOSMoria is een noodoproep op initiatief van huisarts Steven van de Vijver en gynaecoloog Sanne van der Kooij. Zorgverleners uit heel Nederland en Europa scharen zich achter hen. Naast hun reguliere werk als artsen in Nederland werkten Steven en Sanne als arts in kamp Moria op Lesbos. Wat ze daar aantroffen beschreven ze in Trouw en NRC. Tal van andere artsen en bezorgde burgers beseften daardoor dat de tijd echt begint te dringen. En vragen de Europese leiders NU in te grijpen: https://www.sosmoria.eu/

Share this post