Start jeugdwerk

Na de zomer starten we weer met de crèche, kinderdienst, catechese en extra activiteiten zoals Promiseland en gezellige tieneractiviteiten. De kinderen en tieners zijn onze ‘levenslijn’, zonder hen geen toekomst voor onze gemeenschap! En daarbij zijn ze ook nog eens heel erg leuk :-). We willen hen komend jaar zich weer ontzettend welkom laten voelen, juist in deze gekke en onzekere tijd. We zijn nog op zoek naar extra helpende handen en luisterende oren.

-Tieners: catechese/goed gesprek met één van de vier groepen met tieners tussen 11 en 18 jaar, van okt t/m apr 1x per 2 weken op zo avond 1 uurtje.

Of meedoen met gezellige tieneractiviteiten. Als je je wilt oriënteren: inspiratie avond voor tienerleiders staat gepland op vrij 18 sept!

-Kinderdienst: op zondagochtend een verhaal en (knutsel)activiteit met de kinderen. Als er meer mensen willen helpen (kan bijv. ook 2x per jaar), is dat helemaal top. Een keer meelopen om te oriënteren kan altijd.

-Crèche: 1x per 8 weken op zondagochtend oppassen op de kleintjes van 0-4 jaar, altijd met z’n tweeën. Meelopen kan!

 

Uiteraard houden we ook bij het jeugdwerk rekening met de nodige richtlijnen. Als je interesse hebt, bel, mail of app Marjon Verboom: 06-49888389, marjonvdkuil@gmail.com.

Share this post