Kerstzang voor iedereen via radio en tv

Kerstzang voor Iedereen! Dit jaar hopen wij de Kerstzang voor Iedereen te organiseren. Wij hadden dit graag in de Nieuwe Kerk in Zeist georganiseerd maar door de Coronamaatregelen gaat dat niet lukken. Wij zullen voor u een alternatief programma samenstellen dat u kunt bekijken en beluisteren via Slotstad Radio en Televisie.

Wij nodigen u van harte uit om dit met ons mee te beleven. Zoals u van ons gewend bent zal burgemeester Koos Janssen de kerst lezing en toespraak verzorgen. Ook de traditionele Kerstliederen zullen niet ontbreken. De uitzending start de Derde Adventszondag 13 december om 19.00 uur op Slotstad TV en zal regelmatig worden herhaald. Wij hopen dat deze uitzending u hoop geeft in deze uitdagende tijd.

Mocht u de commissie willen ondersteunen met een gift dan kunt u dit overmaken op IBAN nummer NL32INGB0007221482 ovv Kerstzang voor Iedereen.

Volgend jaar hopen wij u weer van harte uit te nodigen onder normale omstandigheden in de Nieuwe Kerk om dan de 50e Kerstzang samen te vieren.

Share this post