QR-Kerstwandeling: beleef wandelend het kerstverhaal!

Zin om er in de kerstvakantie even op uit te gaan? Van 20 t/m 26 december kun je op twee plekken in Zeist een QR-kerstwandeling maken. Je wandelt in ongeveer een uur langs 8 adressen met een QR-code voor het raam. Deze codes scan je met de camera van je mobiele telefoon. Je krijgt dan een filmpje te zien met een (hedendaagse) scène uit het kerstverhaal en daarbij een korte vraag of opdracht. De wandeling is voor iedereen geschikt, vooral ook voor kinderen. Dus trek je wandelschoenen aan en beleef samen met je kinderen of kleinkinderen het kerstverhaal.

De kerstwandeling wordt uitgezet in de Dichterswijk en in Brugakker. Het zijn dezelfde wandelingen. Bij het startpunt vind je een routekaartje en een korte uitleg.

Startpunt Dichterswijk: Wijkzaal Sionskerk (Oude Arnhemseweg)
Startpunt Brugakker: Brugakker 4137

Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. Je wandelt alleen of met je (huis)gezin. Als je ziet dat het ergens druk is, houd dan voldoende afstand. Vergeet je mobiele telefoon niet mee te nemen!
De QR-kerstwandeling is een initiatief van de PKN en wordt in Zeist georganiseerd door de wijkgemeenten Bethel, Zeist-West en de Bron.

Share this post