Vrijwilligers gevraagd!

Beste gemeenteleden,

Wij zijn verheugd dat Henk en Irma Jansen begin juli 2021 onze gemeente komen versterken. Voordat dit zover is, moet er in de pastorie nog wel het een en ander gebeuren. De wijkkerkenraad heeft aangeboden om Henk en Irma te helpen om de pastorie van binnen te schilderen en de tuin op te ruimen. Daarnaast moet vóór de daadwerkelijke verhuizing de pastorie schoongemaakt worden.

Wie wil ons hiermee helpen zodat Henk en Irma zich welkom weten in een frisse pastorie? Wie heeft er in de maanden mei/juni plezier in om in het weekend of op een doordeweekse avond te schuren, schilderen, in de tuin te werken en/of vóór de verhuizing de pastorie schoon te maken?

Wellicht ook een mooie kans voor ontmoeting tijdens het klussen, nu we elkaar al zo lang weinig gezien hebben. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het werk in de pastorie veilig gebeurt, met niet teveel mensen tegelijk in het huis en zo nodig met mondkapjes.

Als je wilt helpen, graag vóór 1 mei a.s. opgeven via e-mailadres reinoud.dijkstra@planet.nl of telefonisch, 06-10506928.

Alvast met veel dank voor jullie hulp.

Groet,

Reinoud Dijkstra

Share this post