Witte donderdag

Komende dagen zijn er een 3-tal online-vieringen met beter geluid en eenvoudiger beeld. De voorgangers zijn in deze vieringen weer live aanwezig. Mocht het beeld definitief wegvallen, snel doorschakelen naar www.kerkomroep.nl en dan op deze site op zoek gaan naar de Oosterkerk.

Op donderdag 9 april is er een Witte Donderdagviering waarin ds. Ellen de Boom voorgaat. Het thema van haar meditatie is ‘Geloof, hoop en liefde’ en we vieren, heel bijzonder, digitaal het avondmaal. De kerkmusicus Willem Boog geeft deze viering muzikale vorm  door het orgel en de vleugel te bespelen.

Vanaf 19.30 uur wordt deze dienst online uitgezonden. Als u ook mee wilt kijken op uw computer, tablet of telefoon dan kunt u hier lezen hoe u dat kunt doen. U vindt de Orde van dienst via de link onderaan dit bericht.

Voorganger: Ds. Ellen de Boom
Ouderling van dienst: Martin Rus
Aanvang: 19.30 uur

Orde van dienst Witte Donderdag

Share this post